Тъжно е да го признаем, но кашкавали-менте  има много повече по рафтовете

...
Тъжно е да го признаем, но кашкавали-менте  има много повече по рафтовете
Коментари Харесай

Не купувайте кашкавал, на който видите това...


Тъжно е да го признаем, но кашкавали-менте  има доста повече по рафтовете на магазините, в сравнение с са истинските артикули, написа zajenata.bg. Работата е там, че производителите всеобщо понижават цената на продукта като прибавят за сметка на това голямо количество заместители на млякото, включително и палмово масло. В състава на последното се съдържа шокова за организма доза от растителни мазнини: дори малка част от тях надвишава на ден допустимата норма!

Последиците от това са тъжни: излишната мазнина  запушва кръвоносните съдове, което води до тежък удар върху черния дроб и панкреаса. Само си представете какви непоправими вреди сходен продукт може да нанесе върху тялото на детето! Затова ние взехме решение да ви покажем как да разберете дали кашкавалът, който купувате, е фалшив.

 по какъв начин да изберете кашкавал
Как да отличим същинския кашкавал от имитиращ продуктНякои производители го пишат непосредствено върху опаковката. Благодарим им за истината, само че ние имаме вяра, че тези храни въобще не би трябвало да участват в магазините. Често имитиращите артикули на кашкавала са  доста по-евтини  от оригинала. Бъдете деликатни, не се хващайте на въдицата на евтинията. По-добре е да ядете по-малко, само че първокласен артикул.
 по какъв начин да изберете кашкавал Избягвайте кашкавал във вакуумни опаковки – по-добре да вземете парче, отрязано от пита – по този начин ще бъде по-малко евентуално да попаднете на подправен артикул. Обърнете внимание на кората на кашкавала. Тя би трябвало да бъде без пукнатини и отлагания, в противоположен случай рискувате да купите заедно с кашкавала вредни бактерии или да купите безценен, само че безусловно блудкав кашкавал.  по какъв начин да изберете кашкавал Качественият кашкавал трябва да има равна повърхнина, равномерна структура, гладки симетрични дупчици. Ако сте фен на сирена от вида на пармезана, трябва да обърнете внимание на цената и репутацията на производителя. В останалите случаи ще ви помогне нашият тест.  по какъв начин да изберете кашкавал Тест за качество на кашкавала
Вземете парче от купения кашкавал на стайна температура и деликатно го огънете под  прав ъгъл. То не би трябвало да се троши на мястото на извивката! Трябва да се откажете от  трошливия кашкавал, който се разпада елементарно и се набръчква. Най-вероятно при него палмовото масло е смесено с мляко на прахуляк, както и багрила.

 по какъв начин да изберете кашкавал

Бъдете бдителни и купувайте само здравословна храна! Погрижете се за здравето на своите близки, изпратете им тази скъпа информация!

 

Блиц

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР